Marsul pentru Familie - Iasi, 1 iunie 2014

Comunicat de presa

Cu ocazia Zilei Internationale a Copilului, Asociatia Familia Traditionala Iasi organizeaza duminica, 1 iunie 2014, Marsul pentru Familie ca semn de sustinere si de promovare a valorilor traditionale ale familiei, precum si pentru a sublinia faptul ca familia autentica are la baza casatoria dintre un barbat si o femeie.

Marsul va incepe la ora 15:00 si se va desfasura pe traseul Parcul Copou – Universitatea ”A. I. Cuza” – Fundatie – Piata Unirii – Bulevardul Stefan cel Mare si Sfant – Catedrala Mitropolitana – Palatul Culturii.

Scopul Marsului pentru Familie este de a sustine ideea de familie sanatoasa definita prin valorile ei traditionale. Societatea romaneasca are nevoie de principii bine stabilite si fondate pe experienta inaintasilor nostri, drept garantie pentru echilibru si sanatate sociala.

Intreaga zi de 1 iunie va fi dedicata familiei, membrilor si valorilor ei. Incepand cu ora 11:00, in Parcul Expozitiei, Taberele MMB vor organiza ateliere sportive si artistice dedicate copiilor. De asemenea, pana la ora 14:30 se vor desfasura si inscrierile participantilor la Mars.

La ora 15:00 va porni Marsul pentru Familie pe traseul mai sus mentionat. Pe parcurs se va face o oprire pe pietonalul Stefan cel Mare si Sfant unde se va tine un moment de reculegere si de rugaciune pentru copiii si familiile aflate in situatii dificile si de risc.

Punctul de final al manifestarii va fi Gradina Publica Palas unde participantii vor asista la un ansamblu de evenimente care va cuprinde momente artistice, luari de cuvant si premierea Concursului de eseu si fotografie cu tema Cea mai frumoasa amintire din familia mea (desfasurat intre 21 – 28 mai pe www.marsulpentrufamilie.ro)

Ca un ultim eveniment care va incheia ziua dedicata familiei traditionale si copiilor, in Aula Magna a Universitatii ”Petre Andrei” Iasi, incepand cu ora 19:00, va avea loc conferinta „Ce trebuie sa stim ca sa ne salvam familia”, sustinuta de Dr. Virgiliu Gheorghe, Vicepresedintele Institutului de Cercetari Psihosociale si Bioetica Bucuresti.


Asociatia Familia Traditionala reprezinta o initiativa publica ce vizeaza promovarea si apararea drepturilor si intereselor familiei autentice, traditionale, care se bazeaza pe casatoria dintre un barbat si o femeie.

Marsul pentru Familie este un eveniment de solidarizare pentru familia traditionala.

Va asteptam cu drag!

Persoana de contact:
Elena Craciun
Director Executiv
Asociatia Familia Traditionala
0758 359 599
familiatraditionala@gmail.com

www.marsulpentrufamilie.ro

26 Mai 2014

Vizualizari: 3051

Voteaza:

Marsul pentru Familie - Iasi, 1 iunie 2014 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Marsul pentru Familie

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE