Masuri speciale cu ocazia inmormantarii PF Teoctist

 

Circulatia pe arterele traseului spre Catedrala Patriarhala va fi restrictionata in functie de numarul participantilor la inmomantare, si anume pe Bulevadrul Regina Maria, Strada 11 iunie, Strada Bibescu Voda si Calea serban Voda.

 

Credinciosii care vor asista la oficierea slujbei de inmormantare a PF Teoctist vor putea intra spre Catedrala Patriarhala din perimetrul Pietei Unirii, latura dinspre Strada serban Voda, iar toate autovehiculele vor fi indrumate de Politie spre parcarea din Piata Constitutiei si cea din fata intrarii in Parcul Carol.

 

Accesul invitatilor romani si straini catre locul unde va fi oficiata slujba de inmormantare se va face, pietonal, din Strada 11 Iunie, incepand cu orele 08.00.

 

Reprezentantilor mass-media care vor asista la serviciul religios al inmormantarii le va fi permis accesul din Strada 11 Iunie, in intervalul orar 07.

00 - 08.30.

 

Comisia sinodala care se ocupa de funeraliile Parintelui Patriarh Teoctist a acordat Societatii Romane de Televiziune dreptul de a prelua in direct si exclusiv ceremoniile oficiate cu prilejul funeraliilor Prea Fericitului Parinte Teoctist, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.

 

In aceste conditii, Televiziunea Romana, ca post public, si-a asumat responsabilitatea de a difuza catre orice post de televiziune care va dori - liber de orice drepturi si in direct - semnal video si audio din Catedrala Patriarhala, piata Catedralei Patriarhale si Aula Mare a Palatului Patriarhiei, unde se vor desfasura principalele momente ale funeraliilor in ziua de vineri, incepand cu ora 7.00, pana la incheierea ceremoniilor.

 

.

01 August 2007

Vizualizari: 1448

Voteaza:

Masuri speciale cu ocazia inmormantarii PF Teoctist 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE