Mesajul de condoleante al Preafericitului Parinte Patriarh DANIEL adresat familiei tinerei ANGELA OPREA

Mesajul de condoleanţe al Preafericitului Părinte Patriarh DANIEL adresat familiei tinerei ANGELA OPREA, trecută la Domnul în urma incendiului din Chişinău din ziua de 9 ianuarie 2016

 

Familiei tinerei Angela Oprea,
Îndurerată familie,

Cu durere am aflat de trecerea din această viaţă a fiicei dumneavoastră Angela Oprea, internată în stare gravă la Spitalul de Arşi din Bucureşti în urma incendiului din Chişinău din ziua de 9 ianuarie 2016.

În aceste momente grele pentru familie, prieteni şi cunoscuţi, vă încredinţăm pe toţi de întreaga noastră compasiune și vă adresăm tuturor sincere condoleanțe.

Ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos, Biruitorul morții şi Domnul vieţii, Care ne învaţă că „Cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi!” (Ioan 11, 25), să așeze sufletul tinerei Angela Oprea împreună cu drepții, în lumina şi iubirea Preasfintei Treimi, unde nu este durere, nici întristare, nici suspin, ci viaţă fără de sfârșit!

Veșnica ei pomenire din neam în neam!

Cu părintești condoleanțe și binecuvântări pentru familia îndoliată,

† DANIEL
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

 

Biroul de Presă al Patriarhiei Române
 

21 Ianuarie 2016

Vizualizari: 246

Voteaza:

Mesajul de condoleante al Preafericitului Parinte Patriarh DANIEL adresat familiei tinerei ANGELA OPREA 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE