Mesajul de condoleante al P.S. Visarion, Episcopul Tulcii la trecerea din aceasta viata a Mitropolitului Bartolomeu Anania

Am aflat cu profunda durere trecerea la cele vesnice dupa o scurta, dar grea suferinta a Inalt Preasfintiei Sale Bartolomeu Anania, Mitropolitul Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului.

Prin mutarea sa la Domnul, Biserica noastra strabuna pierde un vrednic ierarh, care si-a inchinat intreaga viata prin cuvant si fapta slujirii lui Dumnezeu si semenilor.

La fel si cultura romana pierde un carturar destoinic, care prin tot ceea ce a infaptuit pe plan cultural si spiritual si-a inscris numele in sirul ierarhilor carturari si al dascalilor de cuget si simtire romaneasca.

Rugam pe Dumnezeu sa odihneasca in pace sufletul celui adormit intru nadejdea invierii si a vietii celei vesnice si sa-l salasluiasca in ceata dreptilor care au bineplacut lui Dumnezeu.

Vesnica sa-i fie pomenirea!
† Visarion
Episcopul Tulcii
 

02 Februarie 2011

Vizualizari: 191

Voteaza:

Mesajul de condoleante al P.S. Visarion, Episcopul Tulcii la trecerea din aceasta viata a Mitropolitului Bartolomeu Anania 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE