Mitropolitul Bartolomeu lanseaza un apel in sprijinul sinistratilor maramureseni


Mitropolitul Bartolomeu lanseaza un apel in sprijinul sinistratilor maramureseni

CHEMARE LA FAPTA BUNA

Inca nu s-au uscat lacrimile fratilor nostri bantuiti de revarsarea apelor care le-au distrus casele, gospodariile si ogoarele.

Printre ei se afla si vecinii nostri din Maramures. Tacuti, resemnati, nu ne-au adresat nici un apel de ajutor, dar e de datoria noastra sa ne gandim la ei si sa le iesim inainte.

Pentru fapta buna nu e niciodata prea tarziu. Emit acest indemn catre toti preotii, credinciosii, monahii si monahiile din protopopiatele Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului, incepand cu Catedrala Mitropolitana si Centrul Eparhial, care vor organiza colecte de bani, imbracaminte, obiecte casnice si, eventual, materiale de constructie, incepand cu ziua de 15 august, sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, si continuand cu Duminicile din 17, 24 si 31 august 2008.

Sumele si bunurile colectate vor fi depuse la fiecare protopopiat, iar acesta le va inainta la Centrul Eparhial, Sectorul Misionar-Social, in prima saptamana a lunii septembrie 2008, dupa care totul va fi predat structurilor organizatorice anume constituite in Maramures.

Dumnezeu sa-i binecuvinteze si sa-i rasplateasca din darurile Sale cele bogate pe toti cei ce vor participa la aceasta colecta.

+ BARTOLOMEU
Arhiepiscop si Mitropolit

Sursa: arhiepiscopia-ort-cluj.org

.

11 August 2008

Vizualizari: 477

Voteaza:

Mitropolitul Bartolomeu lanseaza un apel in sprijinul sinistratilor maramureseni 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE