Mitropolitul Clujului a binecuvantat lucrarile de renovare ale bisericii din localitatea Ciceu-Giurgesti

În prezența a numeroși credincioși, preoți și oficialități locale și județene, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei a rostit rugăciunile specifice binecuvantării locașului de cult iar apoi a oficiat Sfânta Liturghie, în cadrul căreia le-a vorbit celor prezenți despre lucrarea nevăzută a diavolului și datoria sfântă a omului de a lupta din toate puterile și de a birui acest război nevăzut. Cuvântul de învățătură a pornit de la pericopa evanghelică cititiă astăzi în biserici și mănăstiri care ilustrează episodul vindecării celor doi demonizați din ținutul Gadarenilor.

Biserica ocrotită de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, ce datează din anul 1828 a fost reabilitată în ultimii ani cu sprijinul credincioșilor și al autorităților locale. Cu acest prilej, Mitropolitul Clujului i-a felicitat pe toți cei care s-au implicat în lucrările bisericii, oferind domnului deputat Daniel Suciu, Ordinul Sfinților Martiri Năsăudeni și primarului localității Ciceiu Giurgești, Ordinul Sfântului Pahomie de la Gledin. De asemenea, a fost recunoscută implicarea deosebită a numeroși fii ai satului precum și a consiliului parohial.

Alexandra Andereș
Sursa: radiorenasterea.ro

.

26 Iulie 2016

Vizualizari: 118

Voteaza:

Mitropolitul Clujului a binecuvantat lucrarile de renovare ale bisericii din localitatea Ciceu-Giurgesti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE