Mitropolitul Clujului, la sarbatoarea Parohiei 'Sfantul Antonie cel Mare'

Duminică, 17 ianuarie 2015, de sărbătoarea Sfântului Cuvios Antonie cel Mare, parohia recent înființată de pe strada Soporului, din Cluj-Napoca își va serba hramul.
Comunitatea va organiza evenimentele speciale încă din ajunul praznicului când în mijlocul credincioșilor va fi prezent Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, care va oficia slujba Vecerniei Mari cu Litie.

Parohul Bisericii „Sfântul Antonie cel Mare”, părintele Robert Kovacs a declarat că ierarhul este așteptat cu mult drag de credincioșii parohiei sale, mai ales că este prima dată când Mitropolitul Clujului va sluji în această parohie: „Sâmbătă seara, de la ora 17, ierarhul alături de părintele protopop Gheorghe Braica și ceilalți slujitori va oficia slujba Vecerniei Mari cu Litie. Bucuria noastră este sporită de prezența și binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Andrei care va sluji pentru prima dată în parohia noastră”.

Sărbătoarea parohiei „Sfântul Antonie cel Mare” va continua duminică prin oficierea Sfintei Liturghii la care va sluji, ca invitat special, părintele Ioan Bizău de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

Parohia „Sfântul Antonie cel Mare” a fost înființată în anul 2014, la solicitarea credincioșilor de pe strada Soporului.

Sursa: radiorenasterea.ro

Pe aceeaşi temă

14 Ianuarie 2016

Vizualizari: 195

Voteaza:

Mitropolitul Clujului, la sarbatoarea Parohiei 'Sfantul Antonie cel Mare' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE