Moastele Sfantului Antonie de la Iezerul-Valcea aduse spre inchinare in Bucuresti

Credinciosii din Capitala se vor putea inchina zilele urmatoare la moastele Sfantului Cuvios Antonie de la Iezerul-Valcea. Ele vor fi aduse pe 22 septembrie, la Biserica "Sfantul Antonie cel Mare” - Titan de preotii slujitori ai lacasului, dar si de credinciosii din aceasta parohie.

„Dimineata la ora 06:00 vom pleca cu un grup de enoriasi de la parohia noastra, cu doua autocare, la Manastirea Iezerul. Acolo, vom urca impreuna cu credinciosii pana la chilia unde a vietuit Sfantul Antonie de la Iezerul si vom participa la o slujba de Te-Deum. De acolo vom merge pe jos aproximativ 4 kilometri pana la primul sat cu racla Sfantului Antonie, cantand Acatistul Sfantului Antonie.

Seara, vom ajunge la Bucuresti si aici se vor inchina Sfintelor Moaste credinciosii care nu au reusit sa mearga cu noi in pelerinaj. In timpul zilei Sfintele Moaste vor fi in curtea Bisericii, iar seara in interiorul lacasului de cult”, a declarat pentru Radio TRINITAS, parintele diacon Marius Suiugan de la parohia "Sfantul Antonie cel Mare” din cartierul bucurestean Titan.

Moastele Sfantului Cuvios Antonie de la Iezerul-Valcea vor ramane in parohia bucuresteana pana pe 29 septembrie.

Sursa: basilica.ro

.

22 Septembrie 2010

Vizualizari: 844

Voteaza:

Moastele Sfantului Antonie de la Iezerul-Valcea aduse spre inchinare in Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE