Moastele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe au sosit la Urziceni

Joi 27 martie 2014, la ora 16, o delegatie a Episcopiei Giurgiului condusa de Preacuviosul Parinte Exarh Macarie Sotarca, a ajuns in Municipiul Urziceni aducand racla cu moastele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe.

La intrarea in oras sfintele odoare au fost intampinate de Preacuviosul Parinte Vicar Rafael Mat impreuna cu Parintele Protopop Bogdan-Ionut Stancu. De asemenea a fost scoasa, pentru prima data, in procesiune si racla cu o particica din moastele Sfantului Nectarie Taumaturgul care se gaseste in Catedrala din Urziceni din anul 2013.

Apoi delegatia, impreuna cu preotii, monahii si monahiile din Protopopiatul Urziceni, multime de credinciosi, profesori si elevi de la scolile din municipiu, dar si din satele limitrofe a plecat in procesiune spre Catedrala Sfintii Imparati Constantin si Elena. Pe esplanada sfantului locas s-a savarsit slujba agheasmei si s-a rostit o rugaciune de multumire pentru aceasta binecuvantare primita de la Dumnezeu.

Sfintele Moaste au fost depuse in biserica unde vor ramane pana duminica 30 martie. Biserica va fi deschisa pe toata durata pelerinajului.

Multumim Preabunului Dumnezeu pentru darurile Sale si invitam pe toti credinciosii sa participe la bogatul program liturgic.

Preot Bogdan-Ionut Stancu Protopopul Urzicenilor

.

28 Martie 2014

Vizualizari: 584

Voteaza:

Moastele Sfantului Mare Mucenic Gheorghe au sosit la Urziceni 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE