Moastele Sfintilor Ioachim si Ana au plecat de la Catedrala Patriarhala in Arhiepiscopia Dunarii de Jos

Cinstitele moaste ale Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana au plecat duminica, 25 august 2013, la orele 16:00, de la Catedrala Patriarhala din Bucuresti spre Arhiepiscopia Dunarii de Jos. Ele au fost duse de catre o delegatie cipriota, condusa de Inaltpreasfintitul Parinte Isaia, Mitropolitul de Tamassos si Orinis.

Moastele Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana s-au aflat spre inchinare la Catedrala Patriarhala de vineri, 23 august, pana astazi, 25 august. Sfintele moaste au fost aduse din Cipru in Romania cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, la invitatia Inaltpreasfintitului Casian, Arhiepiscopul Dunarii de Jos, vineri, 23 august.

Pe durata sederii lor la Catedrala Patriarhala din Bucuresti mii de credinciosi au avut prilejul de a se inchina si de a adresa rugaciuni Sfintilor si Dreptilor Parinti Ioachim si Ana.Sursa: basilica.ro

.

25 August 2013

Vizualizari: 370

Voteaza:

Moastele Sfintilor Ioachim si Ana au plecat de la Catedrala Patriarhala in Arhiepiscopia Dunarii de Jos 1.00 / 5 din 1 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE