Moment comemorativ dedicat Parintelui Arhimandrit Cleopa Ilie

 Moment comemorativ dedicat Parintelui Arhimandrit Cleopa Ilie la implinirea a 15 ani de la trecerea sa la Domnul

Luni, 2 decembrie 2013, la implinirea a 15 ani de la trecerea la cele vesnice a Parintelui Arhimandrit Cleopa Ilie (1998 - 2013), Patriarhia Romana organizeaza un moment comemorativ dedicat personalitatii marelui duhovnic al neamului romanesc, care se va desfasura dupa urmatorul program:

La Catedrala patriarhala, dupa Sfanta Liturghie, de la orele 10.30, va fi oficiata o slujba de pomenire a Parintelui Arhimandrit Cleopa Ilie.

In continuare, de la orele 11.00, in Sala Europa Christiana din Palatul Patriarhiei, va avea loc vernisarea expoziției fotografice si bibliofile dedicata marelui duhovnic de la manastirea Sihastria.

De la orele 11.30, in Aula Teoctist Patriarhul din Palatul Patriarhiei, va fi difuzat in premiera un film despre viata si personalitatea Parintelui Arhimandrit Cleopa Ilie, realizat de postul de televiziune TRINITAS TV al Patriarhiei Romane si vor fi prezentate evocari ale marelui duhovnic roman de catre cei care l-au cunoscut.

Momentul comemorativ consacrat Parintelui Arhimandrit Cleopa Ilie se va incheia la orele 13.30 cu sfintirea unei placi memoriale in fosta sa chilie din Resedinta patriarhala.

Vor participa ierarhi, membrii Permanentelor Consiliului National Bisericesc si Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucurestilor, preoti, profesori, monahi, monahii, studenti si credinciosi.

BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE

Pe aceeaşi temă

01 Decembrie 2013

Vizualizari: 364

Voteaza:

Moment comemorativ dedicat Parintelui Arhimandrit Cleopa Ilie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE