Olimpiada de Religie in Arhiepiscopia Ortodoxa Romana a celor doua Americi

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Nicolae, Arhiepiscopia Ortodoxă Română din cele două Americi va organiza a șaptea ediție a Olimpiadei de Religie. Aceasta reprezintă un concurs de excelență, care se adresează copiilor din parohiile Arhiepiscopiei, care au aptitudini, înclinații şi interese deosebite pentru Religie. Tema acestei ediții este „Educația religioasă. Să învățăm să-L căutăm pe Dumnezeu”, după cum a precizat Alexandru Popovici.

La această ediție a olimpiadei pot participa copii cu vârsta între 9 si 18 ani, indiferent dacă sunt sau nu înscriși la programul Școlilor Parohiale ale Arhiepiscopiei.

Olimpiada va fi organizată pe două categorii, în funcție de vârstele copiilor: prima categorie este cea a copiilor cu vârste cuprinse între 9 și 13 ani, iar în cea de-a doua categorie se încadrează copiii cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani.

Olimpiada de Religie va avea loc în două etape: etapa locală (la nivel de parohie) va avea loc în data de 2 Aprilie 2016, iar etapa metropolitană va avea loc în data de 15 Mai 2016. Copiii care vor câștiga premiul I la etapa mitropolitană vor beneficia de locuri gratuite în cadrul taberei de vară organizată de către Arhiepiscopie. Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul www.romarch.org.

Sursa: basilica.ro

 

.

12 Februarie 2016

Vizualizari: 180

Voteaza:

Olimpiada de Religie in Arhiepiscopia Ortodoxa Romana a celor doua Americi 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Olimpiada de Religie

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE