Paraclis episcopal in Italia

Luni 30 aprilie la orele 17:00, Preasfintitul Parinte Episcop Siluan, al Episcopiei Ortodoxe Romane a Italiei, a participat la inaugurarea Paraclisului Episcopal din localitatea Pino Torinese (via Madonna di Fatima 4) cu Hramul Acoperamantul Maicii Domnului, unde s-a savarsit un Te Deum in prezenta preotilor parohi din cele doua protopopiate ale Regiunii Piemonte si a membrilor comunitatii ortodoxe romanesti din zona.

La acest eveniment a participat si delegatia patriarhala, venita in Italia cu ocazia punerii pietrei de temelie in localitatea Chivasso, din care fac parte IPS Ioan Selejean, al Episcopiei Covasnei si Harghitei si Pr.

Arhimandrit Veniamin Goreanu, consilier administrativ al Arhiepiscopiei Bucurestilor, precum si reprezentanti ai autoritatilor civile italiene din Pino Torinese.

Biserica Paraclisului Acoperamantul Maicii Domnului a fost primita sub forma de donatie de la D-na Maria Bonelli (vaduva Vaccaneo) in 2 iulie 2009 si este pastorita de PC Pr. Protopop Sorin Petre.

Bunul Dumnezeu, prin mijlocirile Preacuratei Maicii Sale, ocrotitoarea acestui sfant locas, sa daruiasca tuturor ostenitorilor sanatate si putere multa spre desavarsirea lucrarii incepute intru slava Sa.

Sursa: episcopia-italiei.it
 

.

03 Mai 2012

Vizualizari: 663

Voteaza:

Paraclis episcopal in Italia 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

paraclis episcopal

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE