Parintele Protosinghel Gherontie Puiu de la Manastirea Caraiman a trecut la Domnul

Parintele Protosinghel Gherontie Puiu, duhovnicul manastirii Caraiman din Busteni, judetul Prahova, a trecut la Domnul in aceasta dimineata, la varsta de 81 de ani.

Numele parintelui Gherontie va ramane in istoria asezamantului monahal pe care l-a ctitorit, precum si in inimile celor care l-au cunoscut, a declarat pentru Radio TRINITAS Parintele Arhimandrit David Petrovici, staretul Manastirii Caraiman: „Parintele Gherontie a fost un exemplu de monah si de om cu viata aleasa. Inca de tanar a fost ales de Maica Domnului sa-i slujeasca in aceasta viata. A ctitorit manastirea Caraiman si a format obste frumoasa aici. Parintele a ajutat foarte multa lume atat cu cuvantul cat si cu rugaciunile pe care le facea pentru cei care ii solicitau ajutorul si veneau la dansul zicandu-i sa se roage si sa-i povatuiasca, sa le spuna un cuvant de folos.

Va ramane in amintirea noastra si il vom pretui cum am facut-o si pana astazi si nadajduim ca se va ruga pentru obstea Manastirii Caraiman, pentru toti credinciosii care l-au cunoscut si care nu l-au cunoscut, pentru toti crestinii care au apelat la ajutorul si la rugaciunile sfintiei sale bunul si blandul parinte Protosinghelul Gherontie Puiu”.

Sursa: basilica.ro

.

23 Mai 2014

Vizualizari: 1187

Voteaza:

Parintele Protosinghel Gherontie Puiu de la Manastirea Caraiman a trecut la Domnul 0 / 5 din 0 voturi. 1 review utilizatori.

Comentarii (1)

  • justina stanciuPostat la 2014-05-24 00:59

    Dumnezeu sa il ierte!S-a stins un sfant in viata!Ii multumesc pentru toate binecuvantarile date in chilia sa !Amin

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE