Patriarhia Romana solidara cu sinistratii din Serbia

In urma apelului Patriarhiei Romane din 26 mai 2014 de a ajuta familiile sinistrate din Serbia in urma inundatiilor de la mijlocul lunii mai, prin intermediul centrelor eparhiale Timisoara, Caransebes si Mehedinti a fost colectata suma de 103 561 lei, precum si o importanta cantitate de haine, produse neperisabile si articole de igiena.

La aceasta suma se adauga ajutorul financiar al Patriarhiei Romane in valoare de 20 000 lei si al Arhiepiscopiei Bucurestilor in valoare de 10 000 lei.

Banii au fost utilizati pentru achizitionarea de saltele, paturi, lenjerie de pat, produse de igiena, alimente neperisabile si apa care impreuna cu produsele colectate in cele trei centre eparhiale din vestul tarii au fost transportate in Serbia si oferite familiilor sinistrate prin intermediul Patriarhiei Sarbe.

Patriarhia Romana multumeste ierarhilor, preotilor si credinciosilor care au raspuns apelului sau si au fost solidari cu familiile sinistrate in urma celor mai grave inundatii din ultimul secol din Serbia.

Biroul de Presa al Patriarhiei Romane

12 Iunie 2014

Vizualizari: 162

Voteaza:

Patriarhia Romana solidara cu sinistratii din Serbia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE