Pelerinaj pentru beneficiarii programului recreativ si catehetic 'Clubul Copiilor'

Elevii clujeni, care au participat in timpul anului scolar la activitatile programului recreativ si catehetic “Clubul Copiilor”, au efectuat luni, 20 iunie, un pelerinaj la Manastirile Sub Piatra si Lupsa, din judetul Alba. In drumul lor, tinerii au vizitat si Salina de la Turda. Pelerinajul a incheiat activitatile desfasurate in acest an scolar, in cadrul programului catehetic. Cei 45 de copii, care au participat la toate activitatile Clubului, au fost recompensati sambata, 18 iunie si cu premii, ce au constat in diplome si carti religioase. In cadrul premierii, reprezentantii Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi Romani, filiala Cluj-Napoca au oferit celor care au desfasurat o activitate deosebita, patru locuri gratuite in taberele de vara.



"Clubul Copiilor" este un program recreativ si catehetic saptamanal, organizat de Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului, prin coordonatorul de tineret, Radu Copil, in colaborare cu ASCOR Cluj-Napoca. Proiectul se desfasoara de trei ani, pe intreg parcursul anului scolar, la Colegiul National „George Cosbuc” din oras.

In acest an au avut loc mai multe activitati traditionale cum ar fi jocuri de grup si individuale, concursuri, cantece pentru copii, interpretate la chitara si discutii pe teme religioase. De asemenea, tinerii au putut participa si la activitati ocazionale precum vanatoarea de comori, excursii in diferite zone din apropierea Clujului si proiectii de filme.
Initiativa este sprijinita financiar de Consiliul Local si Primaria Cluj-Napoca, institutii care au contribuit in acest an cu suma de 2000 lei.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

21 Iunie 2011

Vizualizari: 371

Voteaza:

Pelerinaj pentru beneficiarii programului recreativ si catehetic 'Clubul Copiilor' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE