Pelerinaje pentru credinciosii din Arhiepiscopia Clujului

Infiintat la 1 aprilie 2011, Centrul de Pelerinaje „Renasterea” al Arhiepiscopiei Vadului, Feleacului si Clujului, desfasoara o activitate intensa, tot mai multi credinciosi din Cluj si Bistrita-Nasaud optand pentru a-si petrece vacanta in locuri de mare importanta pentru istoria crestinismului.

Pana in prezent au fost organizate trei pelerinaje: in Moldova, Grecia si Italia. Noi circuite au fost pregatite pentru lunile de vara si inceputul toamnei.

Un grup de 48 de oameni va pleca din 21 iulie intr-un circuit turistic prin Europa, toate locurile fiind deja ocupate.

Programul pelerinajelor din acest sezon este detaliat de coordonatorul Centrului de Pelerinaje „Renasterea”, Cristian Moldovan: „Urmatorul pelerinaj va fi in Grecia, un circuit in perioada 18-27 august, in cadrul caruia se vor vizita Tesalonicul, Atena, complexul monastic de la Meteora, Insulele Corfu, Eghina, Evia, Patras si alte obiective ortodoxe. Apoi, organizam un pelerinaj destinat tinerilor, la Centrul Mondial de la Taizé, din 18 august pana pe 2 septembrie. In luna septembrie vor fi alte 5 destinatii de interes major, in tara credinciosii vor putea vizita manastirile din Bucovina si Maramures, iar dincolo de hotare pot opta pentru destinatii precum Ucraina, Israel si Sfantul Munte Athos”.

Centrul de Pelerinaje „Renasterea” a fost infiintat de Inaltpreasfintitul Andrei, Arhiepiscopul si Mitropolitul Clujului si isi desfasoara, in prezent, activitatea in colaborare cu Centrul de Pelerinaje al Arhiepiscopiei Alba Iuliei.

Sursa: radiorenasterea.ro

.

08 Iulie 2011

Vizualizari: 1728

Voteaza:

Pelerinaje pentru credinciosii din Arhiepiscopia Clujului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE