Pelerinajul cu Braul Maicii Domnului prin Arhiepiscopia Tomisului continua

Mâine, 20 mai, de la ora 19.30, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va conduce o procesiune cu Cinstitul Brâu al Maicii Domnului și sfintele moaște ale Sfântului Ioan Valahul de la biserica „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” spre biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, care își serbează hramul.

Vă reamintim că sâmbătă, 21 mai, de sărbătoarea Sfinților Împărați, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, împreună cu IPS Nikiphoros, Mitropolit de Amorion (Grecia), preoți și diaconi vor oficia Sfânta Liturghie arhierească la biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena”, începând cu ora 8.30. Apoi, de la ora 15.30, Cinstitul Brâu al Maicii Domnului va porni de la biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” (Constanța) spre Năvodari. Aici, la ora 16.00, va fi întâmpinat la Troița de la intrarea în oraș și se va merge în procesiune până la biserica „Bunavestire” din Năvodari (str. Constanței).

Duminică dimineața, Brâul Maicii Domnului va fi dus la biserica „Sf. Nicolae” din Năvodari (str. Nucilor, nr. 16, zona parc Ion Dobre), cu prilejul târnosirii (sfințire mare) acesteia de către IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, și IPS Nikiphoros, Mitropolit de Amorion, cu începere de la ora 7.45.

 

Biroul de Comunicare

Pe aceeaşi temă

20 Mai 2016

Vizualizari: 113

Voteaza:

Pelerinajul cu Braul Maicii Domnului prin Arhiepiscopia Tomisului continua 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE