PF Patriarh Daniel a sfintit racla in care sunt prezente moastele Sf. Ioan Gura de Aur

 

Luni, 12 noiembrie, in Paraclisul Resedintei patriarhale cu hramurile Sfantul Mare Mucenic Gheorghe si Sfanta Cuvioasa Parascheva, PF Patriarh Daniel a sfintit racla in care au fost puse moastele Sfantului Ioan Gura de Aur. Racla este din argint aurit si a fost realizata la Monetaria Statului prin grija PS Varsanufie. Cinstite moaste ale Sfantului Sfantului Ioan Gura de Aur au fost daruite acum 10 ani, de Cardinalul Silvano Piovanelli - Arhiepiscopul Florentei, pentru viitoarea Catedrala patriarhala.

 

La ora 16.00 racla cu sfintele moaste a fost scoasa din Paraclisul Resedintei patriarhale si a fost depusa in Catedrala patriarhala.

 

Maine, 13 noiembrie, dupa slujba Vecerniei, racla cu sfintele moaste va fi purtata in procesiune pana la biserica Sfanta Ecaterina. Aceasta biserica este  paraclisul Facultatii de Teologie Ortodoxa "Patriarhul Justinian", din Bucuresti. Ea va ramane la  biserica Sfanta Ecaterina pana in data de 31 ianuarie 2008, data in care racla va fi readusa in Paraclisul Resedintei patriarhale.

VIDEO - Sfintirea raclei in care sunt prezente moastele Sf. Ioan Gura de Aur.

11 Noiembrie 2007

Vizualizari: 1015

Voteaza:

PF Patriarh Daniel a sfintit racla in care sunt prezente moastele Sf. Ioan Gura de Aur 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE