Preafericitul Parinte Daniel aniverseaza sase ani de la intronizarea ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane

Luni, 30 septembrie 2013, Preafericitul Parinte Daniel aniverseaza sase ani de la intronizarea ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane (30 septembrie 2007).

La acest popas aniversar, de la orele 9.30, Patriarhul Romaniei va oficia Sfanta Liturghie in Catedrala patriarhala, inconjurat de ierarhi ai Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane, preoti si diaconi.

Dupa Sfanta Liturghie, de la orele 11.30, va fi oficiata slujba de Te Deum ca multumire adusa lui Dumnezeu pentru binefacerile revarsate asupra Bisericii Ortodoxe Romane, poporului roman si Preafericirii Sale in cei sase ani de slujire patriarhala.

In continuare, de la orele 12.30, in Sala Europa Christiana din Palatul Patriarhiei, va avea loc un moment aniversar in timpul caruia vor fi prezentate mesaje de felicitare din partea autoritatilor de Stat centrale si locale, precum si ale altor institutii publice.

Vor participa ierarhi ai Sfantului Sinod, reprezentanti ai autoritatilor de Stat centrale si locale, personalitati ale vietii publice romanesti, membri ai Permanentelor Consiliului National Bisericesc si Adunarii Eparhiale a Arhiepiscopiei Bucurestilor, clerici si mireni.

BIROUL DE PRESA AL PATRIARHIEI ROMANE
 

Pe aceeaşi temă

27 Septembrie 2013

Vizualizari: 187

Voteaza:

Preafericitul Parinte Daniel aniverseaza sase ani de la intronizarea ca Patriarh al Bisericii Ortodoxe Romane 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE