Preafericitul Parinte Patriarh Daniel aniverseaza implinirea varstei de 60 de ani

In ziua de vineri 22 iulie 2011, Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane, aniverseaza implinirea varstei de 60 de ani.

Cu prilejul acestui moment aniversar, de la orele 8:00, Patriarhul Romaniei va sfinti pictura si catapeteasma recent restaurate din paraclisul istoric cu hramurile „Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, Sfantul Prooroc Daniel si Cuvioasa Parascheva” al Resedintei Patriarhale.

La orele 11:00, in Catedrala Patriarhala va fi oficiata slujba de Te Deum ca multumire adusa lui Dumnezeu pentru binefacerile revarsate asupra Preafericirii Sale, Bisericii Ortodoxe Romane si poporului roman.

De la orele 12:00, in Aula Magna „Teoctist Patriarhul” din Palatul Patriarhiei va avea loc un moment aniversar dedicat implinirii a 60 de ani de catre Patriarhul Romaniei, care va cuprinde lansarea unui Album aniversar si a unui Volum omagial, precum si difuzarea unui film documentar realizat de catre postul de televiziune TRINITAS TV al Patriarhiei Romane.

Sunt asteptati la eveniment cei care doresc sa il felicite pe Preafericitul Parinte Patriarh Daniel: membri ai Sfantului Sinod, reprezentanti ai autoritatilor centrale si locale, personalitati ale vietii publice romanesti, cler si credinciosi.

Biroul de Presa al Patriarhiei Romane
 

20 Iulie 2011

Vizualizari: 256

Voteaza:

Preafericitul Parinte Patriarh Daniel aniverseaza implinirea varstei de 60 de ani 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE