Pregatiri pentru inaugurarea Centrului rezidential pentru persoane varstnice 'Sfantul Silvestru'

Parohia „Sfantul Silvestru“ din Bucuresti, sector 2, str. Silvestru nr.

36, in cooperare cu Asociatia „Sfantul Silvestru“, se pregateste sa inaugureze Centrul rezidential pentru persoane varstnice „Sfantul Silvestru“, la data de 1 octombrie 2014.

Centrul, care se afla chiar langa Biserica „Sfantul Silvestru“, are o capacitate de 48 de locuri, cu camere de doua persoane sau single, fiecare camera cu baie proprie. La fiecare etaj, din cele trei, exista cate o sufragerie pentru servirea meselor, cabinet medical si sala de activitati recreative. In partea estica a cladirii se afla Capela „Sfantul Ierarh Nicolae“.

Pana la data de 10 septembrie 2014, se mai primesc cereri pentru obtinerea unui loc in Centrul rezidential „Sfantul Silvestru“. In prima decada a lunii septembrie se vor stabili doua zile in care cei interesati vor putea vizita cladirea centrului rezidential. Cererile se depun la parohie. Totodata, Asociatia „Sfantul Silvestru“, cu sprijinul Serviciului personal al Arhiepiscopiei Bucurestilor, scoate la concurs urmatoarele posturi: director, asistent medical - doua posturi, infirmier - doua posturi, bucatar, paznic si ingrijitor. Dosarele de candidare, care trebuie sa contina in mod obligatoriu: cerere, act identitate (copie), CV, diploma/certificatul care atesta calificarea pentru postul pentru care se opteaza (copie) si o recomandare de la ultimul loc de munca, se depun la Parohia „Sfantul Silvestru“, pana la data de 1 septembrie 2014. Dupa incheierea perioadei de candidare se va stabili si anunta data concursului. Pentru informatii suplimentare va puteti adresa direct Bisericii „Sfantul Silvestru“ sau la numarul de telefon: 0722.44.12.67 - pr. paroh Alexandru Gabriel Gherasim.

Sursa: ziarullumina.ro

.
Pe aceeaşi temă

22 August 2014

Vizualizari: 800

Voteaza:

Pregatiri pentru inaugurarea Centrului rezidential pentru persoane varstnice 'Sfantul Silvestru' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE