Pregatiri pentru turnarea fundatiei cladirii B a Comunitatii Terapeutice Ortodoxe de la Malnas-Bai

Acum o lună (8 iunie 2015) au început săpăturile pentru clădirea B a viitoarei Comunități Terapeutice Ortodoxe pentru persoanele cu adicții de la Malnaș-Băi, județul Covasna.

După un an și nouă luni în care s-a realizat proiectul tehnic și s-a obținut autorizația de construcție, a trebuit să așteptăm să treacă iarna cea lungă și ploile, pentru a putea începe.

Săpăturile s-au dovedit a fi foarte dificile, pentru că am dat de multă stâncă (partea pozitivă este că nu va mai fi nevoie de așa de mult beton în fundații). Prețul săpăturilor preliminare a ajuns la peste 15.000 Ron.Săptămâna trecută am comandat fierul fasonat, care va fi pregătit și livrat după data de 15 iulie. De asemenea, am comandat lemnul necesar cofrării și fierul PC 52 pentru fundații.

Săptămâna viitoare, cu ajutorul lui Dumnezeu, se va turna fundația.

Mulțumim tuturor celor care de peste 2 ani de zile ne-au sprijinit. Fără dumneavoastră nu puteam face nimic.

Fac un apel în primul rând la cei care ne-au ajutat mai demult (aproximativ 80 de persoane din țară și din străinătate), dacă pot să ne mai sprijine, măcar cu 50-100 Ron, pentru că urmează să turnăm mult beton, iar resursele financiare sunt insuficiente.

Acum este un moment greu, pentru că lucrarea este dificilă și costurile pe termen scurt sunt foarte mari. Noi mai avem doar 15.000 Ron, iar necesarul pentru a putea turna fundația și a face placa de la parter, precum și a înălța paraclisul Sf. Efrem cel Nou este de încă cel puțin 15.000 euro, doar la roșu.

Majoritatea celor care ne-au ajutat au fost persoane particulare. Daca puteți sensibiliza niște firme să ne ajute, această sumă ar fi modestă pentru câteva persoane juridice.
De asemenea, dacă vreți și puteți să ne ajutați cu materiale de construcție sau să ne obțineți o reducere bună, ar fi foarte bine.

Transparența noastră este foarte mare și suntem deschiși și la varianta în care cineva să cumpere pe numele unei firme o cantitate de materiale de construcție (fier, lemn, cărămidă, ciment etc) și să le aducem apoi la Malnaș-Băi, ca donație.

Avem mare nevoie de sprijinul dvs, în primul rând în rugăciune, căci ispitele sunt foarte mari, diavolul făcând ORICE pentru ca un astfel de Centru să nu se construiască. Numai noi, cei implicați direct, știm că fără ajutorul Sf. Efrem și fără ocrotirea Maicii Domnului, demult am fi fost doborâți.

Cerându-mi iertare pentru orice greșeală, neajuns sau sminteală, Vă încredințez cu smerenie pe toți cei care ați citit aceste rânduri iubirii lui Hristos!

Pentru alte detalii, vă rog să mă contactați la nr. de telefon 0740788876 sau pe adresa de mail: ciprioan@yahoo.com

pr. dr. Ciprian-Ioan Staicu
 

.

08 Iulie 2015

Vizualizari: 66

Voteaza:

Pregatiri pentru turnarea fundatiei cladirii B a Comunitatii Terapeutice Ortodoxe de la Malnas-Bai 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE