Prima conferinta duhovniceasca in Arhiepiscopia Ramnicului

Prima conferinta duhovniceasca in Arhiepiscopia Ramnicului - miercuri, 19 martie

La Sala „Iosif Episcopul” a Asezamantului Pastoral-Cultural „Sfantul Ierarh Calinic” aflat in incinta Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Ramnicului, miercuri, 19 martie 2014, incepand cu ora 17.00, va avea loc prima conferinta duhovniceasca din cadrul programului Intalnirilor duhovnicesti „Spovedania, Euharistia si martirajul in viata Bisericii Mantuitorului Iisus Hristos”.Conferinta cu tema „Iertarea pacatelor si Sfanta Euharistie - arvuna vietii vesnice” va fi sustinuta de catre Parintele Arhim. Laurentiu Popa, Staretul Manastirii Stanisoara.

Evenimentul este organizat la initiativa Preasfintitului Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului, si cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Gherasim, Arhiepiscopul Ramnicului, de catre Biroul de catehizare a tineretului din cadrul Sectorului Cultural al Arhiepiscopiei Ramnicului, in parteneriat cu Seminarul Teologic „Sfantul Nicolae” din Ramnicu Valcea si se incadreaza in seria manifestarilor dedicate „Anul omagial euharistic (al Sfintei Spovedanii si al Sfintei Impartasanii) si Anul comemorativ al Sfintilor Martiri Brancoveni in Patriarhia Romana”.

Organizatorii ii asteapta cu drag pe toti cei care doresc sa se hraneasca duhovniceste din frumoasele invataturi si cuvinte ziditoare de suflet. Intrarea este libera.

Sursa:  arhiram.ro

.
Pe aceeaşi temă

16 Martie 2014

Vizualizari: 215

Voteaza:

Prima conferinta duhovniceasca in Arhiepiscopia Ramnicului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE