Profesorii de religie s-au intalnit la consfatuirea anuala

In fiecare an, inainte de inceperea ciclului scolar, profesorii mehedinteni de Religie se intalnesc la Consfatuiri.

Anul acesta, evenimentul a avut loc la o saptamana de la Consfatuirea Nationala a Inspectorilor Scolari la disciplina Religie, desfasurata in perioada 3-5 septembrie la Sarmizegetusa.

Astfel, miercuri, 12 septembrie, in sala Nestor Vornicescu a Episcopiei Severinului si Strehaiei, cadrele didactice din judet, implicate in procesul de invatamant in cadrul disciplinei Religie Ortodoxa, au participat la Consfatuirea anuala.

Discutiile pe marginea programei scolare si a altor probleme cu care se confrunta dascalii mehedinteni au avut loc dupa cuvantul de deschidere al ierarhului locului, Preasfintitul Parinte Nicodim.

Intaistatatorul Eparhiei a multumit profesorilor prezenti pentru rezultatele deosebite obtinute anul precedent la diversele concursuri si olimpiade de profil, subliniind importanta didactica si catehetica a revistei lunare eparhiale “Didahia pentru copii si parinti”, la care au acces copiii de toate varstele scolare prin intermediul preotilor si profesorilor de religie.

La eveniment au mai participat reprezentanti ai Episcopiei Severinului si Strehaiei si ai Inspectoratului Scolar al Municipiului Drobeta Turnu Severin.

Prof. Dana Saftoiu, inspector de Religie in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Mehedinti a prezentat profesorilor concluziile desprinse la consfatuirea inspectorilor de religie de la Sarmizegetusa.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

13 Septembrie 2012

Vizualizari: 313

Voteaza:

Profesorii de religie s-au intalnit la consfatuirea anuala 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

profesorii de religie

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE