Proiecte sociale pentru tineri in Arhiepiscopia Ramnicului

Pentru a avea un viitor stabil din toate punctele de vedere, societatea trebuie sa acorde o atentie deosebita tinerei generatii. Biserica nu a neglijat niciodata acest aspect avand, prin mijloacele si resursele care ii stau la dispozitie, diferite programe de sprijinire a celor aflati la inceputul vietii. Si in Arhiepiscopia Ramnicului, prin Fundatia „Inima pentru inima”, se deruleaza de cativa ani proiecte sociale pentru copii si tineri.

Mai multe informatii cu privire la aceste proiecte sociale a oferit pentru TRINITAS TV, parintele Petre Veteleanu, vicepresedinte Fundatia „Inima pentru inima”: „Fundatia a fost infiintata in 1997 avand specific Protectia copilului, iar din 2002 functioneaza cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Gherasim al Ramnicului si cu a Sa coordonare in toate proiectele pe care noi le desfasuram. Proiectele sunt adresate atat tinerilor aflati in dificultate, cat si copiilor si familiilor cu risc mare de separare.

Toate acestea se desfasoara cu ajutorul Bisericii, in special cu ajutorul enoriasilor din aceasta parte a orasului Ramnicu Valcea”.

Doar in Arhiepiscopia Ramnicului, Fundatia „Inima pentru inima” administreaza 6 centre : 2 centre de zi, 2 centre de socializare si 2 apartamente sociale. Pe langa judetul Valcea, in prezent, Fundatia „Inima pentru Inima” desfasoara astfel activitati in domeniul protectiei copilului si familiei, si in judetele Brasov, Braila si Tulcea.

Sursa: arhiram.ro

.

27 Aprilie 2010

Vizualizari: 239

Voteaza:

Proiecte sociale pentru tineri in Arhiepiscopia Ramnicului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE