PS Nicodim a sfintit crucile de turla ale bisericii de la Izvoru Barzii

La începutul săptămânii curente, ierarhul mehedințenilor a întreprins mai multe vizite chiriarhale în curpinsul Eparhiei Severinului. Una dintre ele s-a desfășurat luni, 22 septembrie, în parohia Izvoru Bârzii. Aici, Preasfințitul Nicodim a săvârșit slujba de sfințire a celor două cruci care vor împodobi turlele bisericii din localitate, cu hramul “Sf. Arhangheli”, ctitorie din anul 1906.

Sfântul lăcaș de închinare va trece prin perioada următoare prin ample lucrări de restaurare, după cum a precizat părintele paroh Sorin Iliescu.

Bucurându-se de sprijinul credincioșilor, părintele a reușit să achiziționeze aceste frumoase podoabe pentru Casa Domnului, comunitatea dorind să suporte și viitoarele lucrări de restaurare a acoperișului bisericii.

În predica de la finalul slujbei, Părintele Episcop a evidențiat importanța Sf. Cruci în viața credincioșilor, îndemnându-i pe cei de față să participe la slujbe și să susțină preotul în vederea realizării urmatoarelor lucrări de restaurare a bisericii.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

26 Septembrie 2014

Vizualizari: 104

Voteaza:

PS Nicodim a sfintit crucile de turla ale bisericii de la Izvoru Barzii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE