Radio Renasterea, premiant al Targului de carte 'Gaudeamus'

Radio Renașterea al Arhiepiscopiei Clujului a primit premiul pentru cea mai bună mediatizare la secțiunea radio, a Târgului de carte „Gaudeamus” care s-a desfășurat în aceste zile la Cluj-Napoca. Potrivit chestionarelor pe care participanții la târg le-au putut completa la intrarea în pavilion, cei mai mulți au auzit de eveniment din emisiunile și buletinele informative difuzate la Radio Renașterea. De aceea, radioul a fost premiat, in cadrul ceremoniei de acordare a premiilor Caravanei Gaudeamus din acest an, ce a avut loc în Piața Unirii, de la ora 12:00, astăzi, 26 aprilie 2015.

Organizatorii au declarat ca ediția din acest an a târgului a avut un succes deosebit, cu un record de participanți de peste 23. 000 de persoane: „A fost un succes de public, de vânzări, de evenimente, de presă.

Este o bucurie enormă pentru noi și o onoare deosebită. Acest maraton care a durat 5 zile s-a bucurat de o caldură formidabilă a publicului. Referitor la numărul de participanți, acesta a fost un record față de ediția de anul trecut care a depășit 23.000 de vizitatori, un număr și așa greu de atins”, a afirmat directorul onorific al Târgului de carte „Gaudeamus”, Vladimir Epstein.

Târgul de carte „Gaudeamus” este un eveniment organizat de Radio Romania și s-a desfasurat la Cluj-Napoca în perioada 22-26 aprilie 2015. Evenimentul aflat la a 16-a ediție a reunit peste 80 de expozanţi care au adus cele mai recente apariţii editoriale și pachete promoţionale. De asemenea au avut loc numeroase lansări de carte şi concursuri pentru public.

Autor: Alexandra Andereș

Sursa: radiorenasterea.ro

.

27 Aprilie 2015

Vizualizari: 145

Voteaza:

Radio Renasterea, premiant al Targului de carte 'Gaudeamus' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE