Rechizite pentru 30 de tineri defavorizati din Arhiepiscopia Targovistei

Luni, 22 septembrie 2014, la iniţiativa şi cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, la Centrul Social Crestin al Arhiepiscopiei Tărgovisştei, Asociaţia Centrul Diaconal Casa Creştină, ce funcţionează în cadrul Eparhiei noastre, a premiat 30 de tineri implicaţi în Proiectul intitulat Incluziune socială pentru tinerii defavorizaţi - Tinerii defavorizaţi sprijină cultura urbană.

Premiile au constat din seturi educationale complete, însemnând ghiozdane echipate cu rechizitele şi accesoriile necesare pentru a fi utile în procesul educaţional-instituţional, şi au fost oferite unui număr de 20 de copii de la Centrul Floare de colţ din Târgovişte, 6 copii de la Apartamentul social de tip familial Sf. Ier. Nicolae din cadrul Centrului Social Crestin al Arhiepiscopiei Targovistei şi 4 tineri defavorizaţi din Târgovişte

Menţionăm că proiectul Incluziune sociala pentru tinerii defavorizati - Tinerii defavorizaţi se desfăşoară cu spirijinul organizaţiei Kirchen Helfen Kirchen din Germania, al Arhiepiscopiei Târgoviştei şi al Primăriei Municipiului Târgovişte.

BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

24 Septembrie 2014

Vizualizari: 122

Voteaza:

Rechizite pentru 30 de tineri defavorizati din Arhiepiscopia Targovistei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE