Sarbatoarea Martisorului - eveniment organizat la Facultatea de Drept din Bucuresti

Luni, 1 martie, de la ora 12:00, in Aula Magna a Facultatii de Drept, va avea loc "Sarbatoarea Martisorului”. Evenimentul este organizat de Sindicatul "Universitas” al Universitatii din Bucuresti, in colaborare cu "Asociatia Studentilor Teologi Ortodocsi”.

In ceea ce priveste desfasurarea programului a oferit detalii pentru TRINITAS TV, Stefan Ciulu, reprezentant al „Asociatiei Studentilor Teologi Ortodocsi: "Programul contine in deschidere cuvantul Rectorului Universitatii, urmat apoi de Corul Facultatii de Teologie, dans tematic, muzica populara, muzica folk, recitare de poezie. Evenimentul intreg este prezentat de studenti teologi”.

In cadrul evenimentului va avea loc si o expozitie de martisoare. Reprezentantul "Asociatiei” continua precizarile: "Ca «Asociatie», ne-am oferit sprijinul in organizarea evenimentului, dar si in organizarea unei expozitii de martisoare cu vanzare. Fondurile vor fi directionate catre acordarea de burse sociale unor studenti care au cu adevarat nevoie de acesti bani”.

Martisoarele sunt confectionate manual de catre studentii teologi. Intrarea este libera.

Sursa:basilica.ro

28 Februarie 2010

Vizualizari: 338

Voteaza:

Sarbatoarea Martisorului - eveniment organizat la Facultatea de Drept din Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE