Sarbatoarea 'Sfantul Ierarh Antim Ivireanul, ocrotitorul Ramnicului'

Vineri, 26 septembrie 2014, la ora 14:45, icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Schitul Ostrov va fi întâmpinată în fața Catedralei Arhiepiscopale Sfinții Ierarhi Nicolae, Calinic de la Cernica și Nectarie din Eghina, din Râmnicu Vâlcea. Icoana va fi așezată într-un loc special amenajat în fața Catedralei, alături de icoana Sfântului Ierarh Martir Antim Ivireanul.

Începând cu ora 17:00, pe scena amanajată în curtea Centrului Eparhial, va fi săvârșită slujba Vecerniei și Litia. Îndată după slujbă, la ora 18:30, se va porni în procesiune, cu icoana Maicii Domnului și cu icoana Sfântului Antim Ivireanul, de la Catedrala arhiepiscopală, pe următorul traseu: Calea lui Traian, Biserica Toți Sfinții, Prefectură, Biserica Sfântul Dumitru, Primărie, Troița Sfântul Antim Ivireanul, Catedrala arhiepiscopală.

Sâmbătă, 27 septembrie 2014, începând cu ora 9:30, Sfânta Liturghie va fi săvârșită pe scena special amenajată, de către Înaltpreasfințitul Varsanufie, Arhiepiscopul Râmnicului, împreună cu Preasfințitul Emilian Lovișteanul, episcop-vicar al Arhiepiscopiei Râmnicului, și un ales sobor de preoți și diaconi.

Sursa: Arhiepiscopia Râmnicului

.
Pe aceeaşi temă

26 Septembrie 2014

Vizualizari: 143

Voteaza:

Sarbatoarea 'Sfantul Ierarh Antim Ivireanul, ocrotitorul Ramnicului' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE