Sarbatorirea zilei onomastice a Patriarhului Romaniei

Marti, 17 decembrie 2013, in ziua de praznuire a Sfantului Proroc Daniel, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel isi sarbatoreste ziua onomastica.

Cu acest prilej, de la orele 9.

00, Patriarhul Romaniei va oficia Sfanta Liturghie in Catedrala patriarhala, inconjurat de un sobor de ierarhi, preoti si diaconi. Sfanta Liturghie va fi urmata de la orele 11.30 de o slujba de Te-Deum in semn de multumire adusa lui Dumnezeu pentru ocrotirea si ajutorul daruit Preafericirii Sale in slujirea Bisericii Ortodoxe Romane si a poporului roman.

In continuare, de la orele 12.30, in Sala Europa Christiana din Palatul Patriarhiei, va avea loc un scurt concert de colinde, sustinut de colindatori din judetul Hunedoara si judetul Suceava, la care vor participa ierarhi, personalitati ale vietii publice romanesti, membrii Permanentelor Sarbatorirea zilei onomastice a Patriarhului Romaniei.

Consiliului National Bisericesc si Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucurestilor, parintii protopopi de la cele noua protopopiate din Bucuresti, Prahova si Ilfov, profesori de la Facultatea de Teologie Justinian Patriarhul si de la Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Bucuresti, preoti si credinciosi.

La sfarsitul acestui moment aniversar, Preafericitul Parinte Patriarh Daniel va oferi tuturor celor prezenti Pastorala de Craciun – 2013: Nasterea Domnului, bucuria cerului si a pamantului.

Biroul de Presa al Patriarhiei Romane

.

13 Decembrie 2013

Vizualizari: 245

Voteaza:

Sarbatorirea zilei onomastice a Patriarhului Romaniei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE