Sedinta anuala a Adunarii Eparhiale a Arhiepiscopiei Bucurestilor

Preafericitul Parinte Patriarh Daniel, in calitatea Sa de Arhiepiscop al Arhiepiscopiei Bucurestilor, prezideaza la aceasta ora sedinta anuala a Adunarii eparhiale a Arhiepiscopiei Bucurestilor, in Sala Sinodala din Resedinta Patriarhala.

In deschiderea sedintei, Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Romaniei, a prezentat membrilor Adunarii eparhiale a Arhiepiscopiei Bucurestilor raportul sinteza privind activitatea sectoarelor din Arhiepiscopia Bucurestilor, intitulat Continuitate si accente noi in activitatea Arhiepiscopiei Bucurestilor.

In continuare, va fi analizata si evaluata in plen si pe comisii activitatea din anul 2011 a Arhiepiscopiei Bucurestilor, dupa cum urmeaza: Comisia administrativ-bisericeasca, Comisia culturala si educationala, Comisia economica, bugetara si patrimoniala, Comisia social-filantropica, Comisia organizatorica, juridica si de validare. Se vor prezenta rapoarte privind activitatea eparhiala pastoral-misionara, organizatoric-administrativa, social-filantropica, manastireasca, editorial-tipografica, invatamantul teologic si religios, patrimoniul cultural-bisericesc, construirea de noi lacasuri de cult etc.

La finalul intrunirii, se va supune aprobarii membrilor Adunarii eparhiale rapoartele comisiilor privind activitatea Arhiepiscopiei Bucurestilor in anul 2011 si vor stabili prioritatile pentru anul 2012.Sursa: basilica.ro
 

.

04 Februarie 2012

Vizualizari: 282

Voteaza:

Sedinta anuala a Adunarii Eparhiale a Arhiepiscopiei Bucurestilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE