Seminar de informare pentru preotii olteni la Tismana

Facultatea de Teologie a Universitatii din Craiova in parteneriat cu Arhiepiscopia Craiovei si cu binecuvantarea Inalt Preasfintitului Irineu, va organiza in perioada 12-14 iulie 2010, in tabara Tismana, un seminar informativ pentru 16 preoti care slujesc in comunitatile rurale din cuprinsul Arhiepiei. Intalnirea va avea ca subiect de dezbatere: ”Metode de dezvoltare comunitara in zonele rurale”. Scopul va urmari dezvoltarea abilitatilor de a concepe planuri de dezvoltare comunitara si de a initia actiuni de mobilizare a comunitatilor in care preotii participanti slujesc, in vederea rezolvarii unor probleme comune.

Actiunea se deruleaza in cadrul proiectului Metode Interculturale de Dezvoltare Comunitara – finantat de ANPCDEFP prin Programul de Invatare pe tot parcursul vietii – Grundtvig – Parteneriate pentru Invatare, si implementat de Facultatea de Teologie din Craiova, in calitate de institutie coordonatoare. Actiounea se va desfaşura in parteneriat cu: Facultatea de Teologie a Universitatii „St.

Kliment Ochridsky” din Sofia (Bulgaria), Europe Direct – Carrefour Europeo Emilia (Italia), Institutul Teologic al Bisericii Evanghelice Luterane Estoniene (Estonia) si Şcoala Norvegiana de Teologie din Oslo (Norvegia).

Sursa: mitropoliaolteniei.ro

.

24 Iunie 2010

Vizualizari: 177

Voteaza:

Seminar de informare pentru preotii olteni la Tismana 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE