Seminarul cu tema - Taina Casatoriei in societatea secularizata

Luni, 7 iunie, in Sala „Mitropolit Nestor Vornicescu” a Episcopiei Severinului si Strehaiei s-a desfasurat Seminarul cu tema „Taina Casatoriei in societatea secularizata”. Acesta a fost organizat de Sectorul Social Filantropic in colaborare cu Sectorul Invatamant si Tineret. Au fost prezenti specialisti din diefrite domenii: psihologic, sociologic, teologic, al asistentei sociale, profesori de religie precum si 50 de tineri din liceele municipiului severinean. La acest seminar a participa si Prea Sfintitul Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei. Amintim si invitatii acestui seminar: Comisar Mariana Cenea-psiholog al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Mehedinti, Iulia Enescu-psiholog si Roxana Barborica-sociolog de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Mehedinti.



Alaturi de copiii de la liceele severinene au participat si profesoarele de religie: Maria Ghinea de la la Colegiul National Traian si Iuliana Firi-de la Colegiul National ,,Gheorghe Titeica”.

Actiunea se inscrie in seria de manifestari cultural-religioase prilejuite de saptamana dedicata Familiei Crestine, a doua saptamana a lunii iunie. Evenimentul se afla la a doua sa editie, fiind o continuare a Conferintei cu titlul „Familia traditionala in societatea de astazi”, organizata anul trecut cu ocazia Zilei Internationale a Familiei.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

07 Iunie 2010

Vizualizari: 616

Voteaza:

Seminarul cu tema - Taina Casatoriei in societatea secularizata 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE