Sfanta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopala in Duminica a XXVIII-a dupa Rusalii

Biserica Ortodoxa s-a aflat astazi, 15 decembrie 2013, in Duminica a XXVIII-a dupa Rusalii, a cincea din Postul Nasterii Domnului. Cu acest prilej, la Catedrala Arhiepiscopala "Sfantul Ierarh Nicolae” din Ramnicu Valcea, a fost oficiata Sfanta Liturghie de catre un sobor de preoti si diaconi in prezenta Chiriarhului locului, Inaltpreasfintitul Parinte Gherasim, Arhiepiscopul Ramnicului, care i-a binecuvantat pe numerosii credinciosi prezenti la Sfanta Liturghie.

Raspunsurile liturgice au fost oferite de Corala „Sfantul Antim Ivireanul” a Catedralei Arhiepiscopale, condusa de Prof. Marian Cristi Stroe.

La sfarsitul Sfintei Liturghii, Parintele Constantin Olariu, Inspector pentru catehizarea parohiala in cadrul Arhiepiscopiei Ramnicului, a tinut un cuvant de invatatura in care a evidentiat principalele intelesuri duhovnicesti ce se desprind din pericopa evanghelica.La finalul slujbei, Parintele Eclesiarh, Protosinghel Sebastian Mihalcea, a citit molifta pentru spovedanie si o rugaciune de cerere catre Dumnezeu pentru ajutor pe perioada Postului.

Sursa: arhiram.ro
 

 

.
Pe aceeaşi temă

15 Decembrie 2013

Vizualizari: 192

Voteaza:

Sfanta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopala in Duminica a XXVIII-a dupa Rusalii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE