Sfantul Ierarh Nicolae - ocrotitorul municipiului Braila

 

Sfantul Ierarh Nicolae - ocrotitorul municipiului Braila

 

Manifestarile organizate de Episcopia Dunarii de Jos cu prilejul sarbatoririi Sfantului Ierarh Nicolae, ocrotitorul spiritual al municipiului Braila, au inceput inca din luna noiembrie cu o serie de programe liturgice, culturale si social-filantropice care s-au desfasurat in parohiile din oras, in scoli, licee, spitale, camine de copii, aziluri de batrani, samd. In parohiile si capelele municipiului Braila s-a desfasurat si un ciclu de conferinte si meditatii duhovnicesti sub genericul "Pe urmele Sfantului Ierarh Nicolae".

 

Programul manifestarilor pentru zilele de 5 si 6 decembrie, publicat pe site-ul Episcopiei Dunarii de Jos, este urmatorul:

 

5 decembrie

ora 17.00 - Vecernia si Acatistul Sfantului Ierarh Nicolae - loc de desfasurare: parohiile municipiului Braila

 

 ora 17.00 - "Pasi catre altii", program cultural si social-filantropic organizat pentru membrii Asociatiei Surzilor din municipiul Braila.

 

6 decembrie

 ora 9.00 - Sfanta Liturghie inchinata Sfantului Ierarh Nicolae -loc de desfasurare: Biserica Sfantul Nicolae (Liturghie arhiereasca) si in toate bisericile din municipiul Braila;

 

ora 13.00 - "Ajuta-ti aproapele!", actiuni filantropice pentru persoanele aflate in dificultate din municipiul Braila -  loc de desfasurare: bisericile si centrele sociale din municipiul Braila. Organizatori: Episcopia Dunarii de Jos, Primaria municipiului Braila.

 

 

.

03 Decembrie 2007

Vizualizari: 637

Voteaza:

Sfantul Ierarh Nicolae - ocrotitorul municipiului Braila 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE