Sfantul Nectarie si Sfantul Apostol Andrei la Spitalul Judetean din Galati

Sarbatoarea Sfantului Nectarie a inceput la Galati in capela Seminarului Teologic Sfantul Apostol Andrei unde s-a savarsit Sfanta Liturghie in prezenta elevilor. Cei prezenti au avut bucuria ca la final sa se inchine moastelor Sfantului Nectarie, un sfant din ce in ce mai iubit printre romani datorita vindecarilor minunate pe care le face.De aici icoana sfantului care poarta si o particica din moastele sale a fost purtata de preoti impreuna cu moastele Sfantului Apostol Andrei la Spitalul Judetean din Galati. Aici inca de dimineata pe holul spitalului s-a savarsit Taina Sfantului Maslu in sobor de 15 preoti, la care au participat bolnavii si cadrele medicale. La final, dupa cuvantul de invatatura tinut de Preacucernicul Parinte Ionel Rotaru, consilier la Sectorul social-filantropic al Arhiepiscopiei Dunarii de Jos, delegat al chiriarhului Dunarii de Jos, credinciosii s-au inchinat la sfintele moastele.

Asa cum se intampla in fiecare an preotii cu moastele Sfantului Nectarie si moastele Sfantului Andrei au mers din salon in salon pentru ca fiecare bolnav sa aiba sansa sa ceara tamaduire pentru boala lui.

Joi, 10 noiembrie, va avea loc la Targu-Bujor a cincea conferinta preoteasca semestriala din Arhiepiscopia Dunarii de Jos.

Sursa: edj.ro

.

10 Noiembrie 2011

Vizualizari: 181

Voteaza:

Sfantul Nectarie si Sfantul Apostol Andrei la Spitalul Judetean din Galati 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE