Sfarsit de an scolar la Colegiul National 'Grigore Mosil' din Urziceni

Omul, chip al lui Dumnezeu, a fost și este copleșit de daruri. Între acestea timpul este unul din cele mai de preț. Vremea pe care o primim spre viețuire intră în planul din veci al Tatălui Ceresc, se cristalizează în istorie și devine mărturie la judecată.

De aceea cu ocazia festivitații de premiere de la Colegiul Național Grigore Moisil Urziceni din data de 19 iunie și in baza parteneriatului încheiat între Parohia ,,Sfinții Imparații Constantin și mama sa Elena–Urziceni și același Colegiu, un număr de 15 elevi merituoși au primit daruri din partea Parintelui paroh Stancu Bogdan Ionut, Protopop de Urziceni, daruri ce au constat în cărți de invatatura ortodoxa, iconițe cu Sfantul Ierarh Ioan Gura de Aur si un lanțișor cu Sfanta Cruce.

În cuvântul de învățătura Parintele Protopop Stancu Bogdan Ionut a felicitat întreg efectivul de cadre didactice și de elevi pentru dobandirea statutului de școala europeana de catre Colegiului Național Grigore Moisil și pentru mărturisirea publica a credinței lor prin participarea la ora de religie, arătând prin aceasta și dorința lor de creștere duhovnicească. Deasemenea,aflându-ne în postul Sfinților Apostoli, Părintele Protopop i-a îndemnat pe cei prezenți la post și rugăciune și la participarea la sfintele slujbe, spre a-L putea primi cum se cuvine pe Domnul Hristos în sufletele lor prin Sfintele Taine.

A consemnat Pr. Prof. Vasile Costin
Colegiul National Grigore Moisil,Urziceni,Ialomita
 

.

23 Iunie 2015

Vizualizari: 97

Voteaza:

Sfarsit de an scolar la Colegiul National 'Grigore Mosil' din Urziceni 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE