Simpozion la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Giurgiu

SIMPOZIONUL ,,VIATA SI ACTIVITATEA SFINTILOR APOSTOLI PETRU SI PAVEL - MODELE DE JERTFELNICIE ALE CRESTINILOR” LA PENITENCIARUL DE MAXIMA SIGURANTA DIN GIURGIU

Joi, 19 iunie, cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Ambrozie, Episcopul Giurgiului, la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Giurgiu a avut loc Simpozionul ,,Viata si activitatea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel – modele de jertfelnicie ale crestinilor”, desfasurat in parteneriat cu Episcopia Giurgiului si cu Seminarul Teologic ,,Teoctist Patriarhul” din municipiul nostru. In deschiderea simpozionului a fost savarsita slujba Acatistului Sfintilor Apostoli Petru si Pavel de catre Parintele Dr. Edmond Nicolae Popa, Directorul Seminarului Teologic ,,Teoctist Patriarhul”, impreuna cu Parintele capelan Teodor Balasa. In continuare, Parintele Director a sustinut prelegerea ,,Viata si activitatea Sfintilor Apostoli Petru si Pavel – modele de jertfelncie ale crestinilor”, evidentiind rolul deosebit pe care acesti mari stalpi ai Bisericii l-au avut in raspandirea Evangheliei lui Iisus Hristos, precum si greutatile pe care le-au suferit de-a lungul activitatii lor misionare. La acest eveniment au participat 25 de persoane private de libertate si reprezentanti ai conducerii penitenciarului.

Raspunsurile la strana au fost date de un grup vocal, format din elevii Seminarului „Teoctist Patriarhul” din Giurgiu, care a sustinut si un scurt concert.

La final, cei prezenti au primit din partea preotilor revista eparhiala, revista ,,Familia Ortodoxa” si iconite cu chipul Sfintilor Apostoli Petru si Pavel.

Sursa: episcopiagiurgiului.ro
 

.

21 Iunie 2014

Vizualizari: 465

Voteaza:

Simpozion la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Giurgiu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE