Spectacol caritabil dedicat micutilor orfani de la Manastirea Dumbrava

Clujenii sunt îndemnați ca în preajma Crăciunului să fie darnici cu micuții orfani de la Mănăstirea Dumbrava. Pentru ei, parohia ortodoxă Someșul Rece, împreună cu Centrul catehetic „Preot Ioan Stănescu”, organizează duminică, 21 decembrie 2014, un spectacol caritabil de Crăciun.

Evenimentul intitulat „Dăruiește de Crăciun” va avea loc de la ora 15, la Căminul cultural din Someșul Rece.

Vor participa invitați de seamă, dar și grupuri și cete de colindători care au dorit ca prin darul lor să contribuie la ajutorarea acestor copii orfani, a declarat pr. paroh Ștefăniță Elefteriu.

Sunt invitați să participe la spectacol toți cei care doresc să aducă un zâmbet pe chipul copilașilor de la Centrul social al Mănăstirii Dumbrava din județul Alba. Cei care doresc să participe sunt așteptați cu diverse daruri, de la alimente, la îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării. Darurile vor fi adunate în spațiul special amenajat de la intrarea în sala de spectacole.

Parohia ortodoxă Someșul Rece s-a implicat în mod frecvent în ajutorarea copilașilor de la Centrul social al Mănăstirii Dumbrava, prin organizarea de evenimente caritabile și campanii de strângere de fonduri.

Autor: Andreea Pâgleşan
Sursa: radiorenasterea.ro

.

18 Decembrie 2014

Vizualizari: 145

Voteaza:

Spectacol caritabil dedicat micutilor orfani de la Manastirea Dumbrava 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE