Spectacol caritabil organizat de Asociatia Christiana, pentru un tanar bolnav de leucemie

Asociația Christiana, aflată sub patronajul Arhiepiscopiei Clujului invită tinerii și adolescenții clujeni la spectacolul „HAI O TURĂ PRIN CULTURĂ”. Spectacolul va fi realizat de actorul Leon Magdan, care le propune tinerilor liceeni să descopere o altfel de Românie. Potrivit lui Dan Lionte, coordonator proiect în cadrul asociației Christiana: „este o invitație pentru toți liceenii de a descoperi lucruri interesante și inedite, uimitoare despre România și despre marii români de astăzi și din trecut”.

Momentul artistic este organizat în parteneriat cu Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă” și Liceul de arte plastice „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca. Tineri din aceste două licee vor prezenta lucrările și creațiile lor, în dorința de a-l susține pe Septimiu, un tânăr elev de 15 ani, care a fost diagnosticat cu leucemie.

„Prin acest spectacol vrem să-i îndemnăm pe clujeni să de-a o mână de ajutor familie pentru a putea asigura tratamentul lui Septimiu”, a mai spus Dan Lionte.

Spectacolul are loc în data de 11 noiembrie, de la ora 18, în sala „Auditorium Maximum” a Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca. Intrarea la spectacol este liberă, dar persoanele interesate sunt rugate să-și rezerve loc la numărul de telefon 0733070590 sau la email: secretariat@christianacluj.ro.

Andreea Pâgleșan
Sursa: radiorenasterea.ro

06 Noiembrie 2015

Vizualizari: 150

Voteaza:

Spectacol caritabil organizat de Asociatia Christiana, pentru un tanar bolnav de leucemie 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Asociatia Christiana

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE