Spectacol caritabil in sprijinul copiilor suferinzi de leucemie

Miercuri, 14 martie, de la ora 12, in sala "Praga" a Hotelului Timisoara, a avut loc conferinta de presa cu tema spectacolului umanitar "Oscar si Tanti Roz" care va avea loc pe 23 aprilie, de la ora 18.30, pe scena Operei Nationale din Timisoara.

Mitropolia Banatului si Fundatia Culturala Artmedia, cu sprijinul Organizatiei „Salvati copiii” si a Operei Nationale Romane din Timisoara, organizeaza in Timisoara spectacolul caritabil “Oscar si Tanti Roz” de E.E. Schmit.

Este vorba despre o montare a Teatrului “L.S. Bulandra” din Bucuresti ce ii are in distributie pe fabuloasa actrita Oana Pellea si pe Marius Manole, considerat cel mai talentat actor al tinerei generatii.

Reprezentatia din data de 23 aprilie 2012, de la ora18.30, din sala Operei Nationale Romane are ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea copiilor bolnavi de leucemie de la Spitalul “L. Turcanu” din Timisoara. In cadrul acestui proiect ne-am propus achizitionarea unui aparat de stocare in azot lichid a celulelor stem a carui valoare se ridica la suma de 14.100 EUR (pret cu TVA inclus).

In acest scop a fost deschis un cont special, avand urmatoarele coordonate :
Beneficiar : ORGANIZATIA SALVATI COPIII FILIALA TIMISOARA
CUI: 5342934
IBAN: RO25 BACX 0000 0002 7000 8000
BANCA: UNICREDIT TIRIAC TIMISOARA

Sursa: mitropolia-banatului.ro

.

15 Martie 2012

Vizualizari: 165

Voteaza:

Spectacol caritabil in sprijinul copiilor suferinzi de leucemie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE