Studentii Teologi clujeni, premiati la Targu Jiu

Conform ultimelor evaluari ale Ministerului Educatiei, Facultatea de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca se situeaza pe primul loc, in concertul celorlalte facultati de teologie din tara. Dincolo de obiectivitatea sau partinirea unor astfel de clasificari, oricand perfectibile, exista si unele repere care pot cuantifica, cantitativ si calitativ, performanta. Aceast lucru a fost confirmat, in debutul acestei luni, si de performanta a trei dintre studentii acestei prestigioase institutii Morariu Iuliu-Marius, Trohonel Madalin Gheorghe Lucian si Varga Catalin Veronel, din anul II, care, in cadrul manifestarilor culturale organizate de Universitatea "Constantin Brancusi” din Targu-Jiu, la care au participat studenti si masteranzi din tara si strainatate, au reusit sa se claseze pe primele trei locuri. 

In cadrul "Zilelor Cercetarii stiintifice” de la Targu Jiu, tinerii teologi clujeni au reusit, prin lucrarile de inalta tinuta academica pe care le-au realizat si prezentat, respectiv: "Grija pentru cei bolnavi si suferinzi si pentru ajutorarea lor in Eparhia Clujului in perioada interbelica” (Morariu Iuliu – Premiul I), "Esenienii in lumina descoperirilor arheologice de la Marea Moarta” (Trohonel Madalin – Premiul II), "Concordatul cu Vaticanul” (Varga Veronel – Premiul III), au reusit sa ocupe in totalitate podiumul, surclasandu-si candidatii. 

Evenimentul a fost organizat in totalitate de studentii gorjeni, profesorii participand doar la evaluarea lucrarilor si a fost o adevarata reusita, intrucat acestia au dat dovada de multa seriozitate, profesionalism si spontaneitate.

 

Sursa: mitropolia-clujului.ro

.

10 Mai 2012

Vizualizari: 250

Voteaza:

Studentii Teologi clujeni, premiati la Targu Jiu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE