Tabara gratuita pentru copii organizata de Arhiepiscopia Sibiului

Arhiepiscopia Sibiului organizează pentru al doilea an consecutiv o tabără socială pentru copii în staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa. Tabăra se desfășoară în perioada 4-11 iunie, iar cei 50 de copii participanți provin din centrele de tineret ale unor parohii din judeţele Sibiu şi Braşov. Activitățile sunt coordonate de reprezentanți ai Departamentului de Tineret al Arhiepiscopiei Sibiului, împreună cu echipa de specialiști în activităţile pentru copii şi tineret.

Locul de desfăşurare al taberei este Mercur-Minerva Family Club din Mamaia, spațiile de cazare și de activități fiind puse la dispoziție de familia Elena şi Marius Usturoiu, cu sprijinul Mănăstirii “Sfântul Nicolae“ din Predeal, judeţul Braşov.

“Copiii sunt implicaţi în jocuri care încurajează spiritul de echipă, dezvoltă abilităţile de comunicare, socializare în grup şi antrenează fizic participanţii, prin competiţii sportive. Copiii sunt foarte încântaţi de ospitalitatea gazdelor, peisajele de vis, activităţile recreative dar mai ales activităţile din apă. Urmează ca în zilele următoare bucuria copiilor să fie şi mai mare după ce se va merge la delfinariu, urmând apoi şi multe activităţi recreative pregătite de gazdele de la malul mării”, ne-a spus Flavius Sava, inspector de misiune la Arhiepiscopia Sibiului.

Copiii provin din familii cu posibilități material reduse, iar activitățile au scop educativ și reacreativ. “Această iniţiativă se poate constitui un exemplu pentru credincioşii care pot şi doresc să sprijine copiii cu rezultate bune la învăţătură dar fără posibilităţi materiale, oferind locuri gratuite în tabere, ca o încurajare în educaţia copiilor”, ne-a mai spus Flavius Sava.

Biroul de presă al Arhiepiscopiei Sibiului

08 Iunie 2016

Vizualizari: 121

Voteaza:

Tabara gratuita pentru copii organizata de Arhiepiscopia Sibiului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE