Tabara la Manastirea Stramba, Salaj

Tinerii din judetele Cluj si Bistrita-Nasaud se pot inscrie la Tabara de vara "Viata in inchisorile comuniste din Romania", care se va desfasura in perioada 25-29 august la Manastirea Stramba, judetul Salaj.

Tabara este organizata de Arhiepiscopia Vadului, Feleacului si Clujului si Asociatia Tinerilor Crestini Ortodocsi Cluj si se adreseaza tinerilor cu varste intre 18 si 35 ani. "Gazda noastra va fi parintele staret, arhimandritul Grighentie Otelea. Preotul taberei va fi parintele Liviu Vidican-Manci, directorul Seminarului Teologic din Cluj-Napoca", dupa cum a mentionat Radu Copil, reprezentant al Asociatiei Tinerilor Crestini Ortodocsi Cluj. În programul taberei sunt incluse discutii tematice, ateliere, jocuri de grup, cantece la chitara, program de rugaciune, discutii pe grupuri de varsta etc.

Manastirea Stramba din judetul Salaj este un vechi centru monahal, ale carui inceputuri nu sunt stabilite cu certitudine. Manastirea a fost reactivata din 1993, iar din 1996 primeste pelerinii care cauta un loc de tihna duhovniceasca si care doresc sa se inchine la icoana Maicii Domnului facatoare de minuni, numita si "Dulcea sarutare", care face parte din seria de icoane pictate in secolul al XVIII-lea de preotul Luca din Iclod, judetul Cluj, cel care a pictat si icoana Maicii Domnului de la Nicula.

Sursa: basilica.ro

.
Pe aceeaşi temă

20 August 2014

Vizualizari: 262

Voteaza:

Tabara la Manastirea Stramba, Salaj 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

manastirea stramba

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE