Tabara de vara A.S.C.O.R, anul acesta la Dabaca

Mai multi tineri se vor bucura si in aceasta vara de tabara studenteasca organizata de Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi- filiala Cluj-Napoca. Tabara se va desfasura in acest an, in localitatea clujeana Dabaca, in perioada 4 - 14 august. Activitatile vor fi organizate in vecinatatea fostei Cetati regale Dabaca, cetate care a fost resedinta a voievodului Gelu.

Cei care se vor inscrie vor avea parte de un program divers, atat duhovnicesc cat si educativ. „Pe langa discutiile folositoare cu pr.

Ciprian Negreanu, duhovnicul tinerilor de la A.S.C.O.R Cluj, ei vor putea participa la ateliere de: supravietuire, toaca, cantece traditionale romanesti, icoane litografiate, cioplituri in lemn dupa modele traditionale, metaniere, cruciulite, competitii sportive si drumetii”, a declarat Oana Baila, vice-presedinte A.S.C.O.R Cluj.

Tabara va cuprinde si un program de slujbe religioase, din care nu va lipsi Paraclisul Maicii Domnului, dat fiind faptul ca tabara, se desfasoara in perioada Postului Adormirii Maicii Domnului.

Inscrierile pot fi facute pana in data de 30 iunie, la numarul de telefon: 0740 789 418.

Autor: Alexandra Anderes

Sursa: radiorenasterea.ro

.
Pe aceeaşi temă

09 Iulie 2014

Vizualizari: 159

Voteaza:

Tabara de vara A.S.C.O.R, anul acesta la Dabaca 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE