Taina Sfantului Maslu pentru varstnicii aradeni

In miercurea saptamanii a V-a din Postul Mare, la 17 aprilie 2013, cei 160 beneficiari ai serviciilor Centrului de Ingrijire si Asistenta Arad, s-au bucurat de prezenta in mijlocul lor a Inaltpreasfintitului Parinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului. Inaltpreasfintia Sa a oficiat, inconjurat de un sobor de preoti si diaconi, Taina Sfantului Maslu pentru toti credinciosii asezamantului.

La finalul slujbei, Chiriarhul a adresat cuvant de multumire si binecuvantare conducerii institutiei si personalului angajat pentru grija fata de asistati, cu dorirea sanatatii trupesti si sufletesti dobandite prin milostivirea lui Dumnezeu, Doctorul sufletelor si al trupurilor. 

"Durerea, suferinta sau singuratatea au fost risipite in ceasurile de rugaciune, aplecarea arhiereului si a preotilor la capataiul fiecaruia aducand balsamul mangaierii, nadejdii, dragostei si partasiei cu fratii nostri”, a spus Pr. Mircea Bupte. 

Vizita arhiereasca in asezamantul de ocrotire si asistenta aradean s-a incheiat cu daruri, cei 160 beneficiari ai serviciilor Centrului de Ingrijire si Asistenta Arad au primit iconite, dar si pachete cu fructe.

Sursa: basilica.ro

Pe aceeaşi temă

18 Aprilie 2013

Vizualizari: 320

Voteaza:

Taina Sfantului Maslu pentru varstnicii aradeni 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE