Targul 'Lasatul Secului pentru Trup si Suflet' la Alba Iulia

Albaiulienii sunt invitati astazi de la ora 17.00 la Alba Mall sa regaseasca gustul adevarat al bunatatilor de alta data, la Targul "Lasatul Secului pentru Trup si Suflet".

Invitatia vine din partea Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia, Primariei Municipiului Alba Iulia, Consiliului Judetean Alba si Alba Mall, care va propun un targ cu produse naturale, bunatati de casa, toate facute doar dupa retete autentice.

La eveniment va fi prezent si Inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop Irineu care in deschiderea targului va adresa celor prezenti un cuvant despre post si foloasele acestuia pentru trup si suflet.

Participantii vor putea regasi pe rafturile pline ale producatorilor, bucate alese de post sau alte preparate care ne vor ajuta sa trecem mai usor peste cele 40 de zile de post care ne despart de marea sarbatoare a Nasterii Domnului.

Tot la Targul „Lasatul Secului pentru Trup si Suflet”, participantii vor putea afla atat de la preot, cat si de la nutritionist, cum trebuie sa tina un post echilibrat pentru a putea gasi cea mai buna cale de a avea grija de suflet, fara a-si pune in pericol sanatatea trupeasca.

Sursa: Radio Reintregirea

Pe aceeaşi temă

14 Noiembrie 2012

Vizualizari: 286

Voteaza:

Targul 'Lasatul Secului pentru Trup si Suflet' la Alba Iulia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE