Targul National de Carte si Revista Religioasa, editia a XIV-a

In perioada 6-9 noiembrie se va desfasura la Sibiu cea de-a XIV-a editie a Targului National de Carte si Revista Religioasa, in corpul B al Bibliotecii Judetene ASTRA Sibiu.
Manifestarea este organizata de Asociatia SCRIPTUS din Sibiu cu sprijinul Mitropoliei Ardealului, Episcopiei Tulcii si al Bibliotecii Judetene Astra si este co-finantata de Consiliul Judetean Sibiu.

Pana in prezent si-au anuntat participarea 17 edituri de carte religioasa din Bucuresti, Iasi, Sibiu, Deva, Bacau, Galati si Ploiesti.

Pe parcursul celor 4 zile ale targului vor avea loc lansari de carti in prezenta autorilor si editorilor, concerte corale, dezbateri si mese rotunde, expozitii si ateliere de creatie, tombole cu premii in fiecare seara a targului, majoritatea editurilor practicand reduceri semnificative la pretul cartilor.

Targul National de Carte si Revista Religioasa este unica manifestare de acest gen din Romania, devenind marca inregistrata in urma cu 8 ani, bucurandu-se, an de an de aprecierea publicului si a editurilor de gen din tara si strainatate.



Deschiderea oficiala a Targului va avea loc joi, 6 noiembrie la ora 13,00 in prezenta IPS Dr. Laurentiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului si Mitropolitul Ardealului.

Accesul publicului la toate evenimentele din cadrul targului este gratuit, programul de vizitare fiind intre orele 10-20.

Lucian Coca
-presedinte Asociatia Scriptus Sibiu
-initiatorul si coordonatorul Targului

.

29 Octombrie 2014

Vizualizari: 397

Voteaza:

Targul National de Carte si Revista Religioasa, editia a XIV-a 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE